Platschef till Megafun i Örebro!

Platschef till Megafun i Örebro!

Nu finns möjligheten att driva Örebros största nöjesanläggning!

Megafun i Örebro behöver en driven och engagerad platschef till sin anläggning i Örebro som vill ansvara för att ge bästa möjliga kundupplevelsen till Örebros barnfamiljer. Som platschef ansvarar du för den dagliga driften av verksamheten – allt ifrån kundservice, inköp, inventeringar, kassaredovisningar, säkerhet och brand, personalansvar med mera. Tjänsten är till största del operativ och innefattar arbete i kassa, kök, kalas, lekland och trampolinpark, du är en stöttepelare för dina medarbetare och anställda men sköter även de administrativa sysslorna på plats och sätter rutiner och arbetssätt på ett så effektivt och bra sätt som möjligt med fokus på kundupplevelsen. I din roll har du stöd av administrativa avdelningar inom koncernen, kollegor på andra orter, ägare och ledning men själva arbetet på plats är till stor del självständigt.

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Megafun. Tjänsten är en heltidstjänst med arbete förlagt även på kvällar och varannan helg eftersom det är då det är som högst belastning och viktigt för arbetsgivaren att du som platschef är aktiv och delaktig även vid dessa tider.


Din
profil

Vi söker dig som är driven och fokuserad på att göra ditt absolut bästa i alla lägen. Du ska ha stor förståelse för kundservice, vara mycket väl organiserad och brinna för att driva verksamheten framåt. För dig finns det ingenting som inte går att lösa utan frågan är bara hur man löser det.

Erfarenhet av liknande ansvarspositioner är givetvis meriterande men framförallt ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av kundservice. Erfarenhet från nöjesverksamheter, besöksnäring, trampoliner, lekländer eller restaurang/café är meriterande men inte krav.

Det mest avgörande är dock dina personliga egenskaper då arbetsgivaren är mycket intresserad av att framförallt hitta rätt person för positionen.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet så ansök direkt!
Mer info
Email Mejla Mega fun Örebro AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://megafun.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Megafun hette tidigare Lek & Buslandet men efter expansion och ombyggnation lades även trampolinpark och ett utomhusområde till anläggningen och döptes i samband med detta om till Megafun. Med nöjesupplevelser för alla åldrar är det Örebros främsta familjeaktivitetscenter. I koncernen ingår andra nöjesverksamheter så som fler lekländer, nöjesanläggningar men även tivoli.

Skogh Nord Consulting är ett litet konsultföretag främst inom organisation och management men utför även rekryteringsuppdrag för seriösa aktörer.