Vederhäftig EKONOM sökes!

Vederhäftig EKONOM sökes!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att arbeta med löpande bokföring. Du kommer att ha hand om leverantörsreskontra där inkommande fakturor skall bokföras enligt projektredovisning. Du kommer att sköta fakturering och kundreskontra. Du kommer att delta i arbetet med månadsrapportering, samt vara en del i årsbokslut. Du kommer dessutom att sköta kontakten med myndigheter såsom Skatteverket vid moms- och arbetsgivardeklaration.

Du får chans att arbeta med en ekonomisk helhet i våra bolag inom koncernen, med stor möjlighet till egen påverkan. Hos oss är man verkligen en i gänget!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ekonomiutbildning från universitet/högskola eller annan likvärdig utbildning alternativt motsvarande erfarenhet. Redovisningskunskap är meriterande likväl som god kunskap i affärssystemet Fortnox. Självklart hanterar du också Office-paketet obehindrat och har god kunskap i Excel. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Vi är ett mindre företag där vi ofta arbetar över våra tjänsteområden för att tillsammans lösa uppkomna problem. Vi ser därför att du är flexibel och prestigelös, samt kan biträda med andra arbetsuppgifter beroende på var arbetsinsatser behövs.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Självständighet, analytisk och pedagogisk förmåga samt social kompetens värdesätts. Du har god blick för verksamhetens behov och du välkomnar ett arbete med frihet under ansvar – där du själv gör prioriteringar och skapar rutiner som fungerar bra både för verksamheten som helhet och för dig och din arbetsdag.
Mer info
Kontaktperson Jackie Skinnars Engwall
Email Mejla Jackie Skinnars Engwall
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinsystem.com
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om organisationen:
Maskin System är en organisation som grundades 2012 och består idag av tio bolag där vi dels har en verkstad där vi servar och reparerar olika typer av fordon, och dels utför vi försäljning av maskinstyrning, grävsystem samt olika mätinstrument.

Totalt är vi ett tjugotal medarbetare uppdelat i sex regioner där du kommer att ha kontinuerlig kontakt med samtliga. Vi värnar om en närhet till verksamheten oavsett vilken avdelning man tillhör. Möjligheten att vara med och bidra samt styra genom ekonomiskt goda strategier och idéer är stor. Du blir en del av huvudkontorets administrativa enhet om ca sex medarbetare, som utöver ekonomi ansvarar för administration, HR, analys, kommunikation och marknadsföring.