Lärare Maskinförare Gymnasie och Vuxenutbildning ME-skolan

Lärare Maskinförare Gymnasie och Vuxenutbildning ME-skolan

Vi är inne i en expansiv fas inom ME-skolan och nya utbildningscenter/skolor byggs upp runt om i landet, just nu söker vi lärare till våra etableringar i Örebro, Bålsta, Skellefteå och Södertälje. Anmäl ditt intresse så kommer du att bli kontaktad av oss. Vi ser även mycket fördelar och möjligheter med att kombinera instruktörsuppdrag med att jobba i branschen.

Arbetsuppgifter

Som maskinlärare kommer du att vara en del av den dagliga verksamheten på våra ME-skolan. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin och eller anläggningsarbete lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever.

Arbetet innebär också en viss del administration. Till din hjälp kommer du att ha en rad stödsystem, mallar och skolplaner att följa och ha stöld genom. Det finns inget formellt krav på lärarbehörighet, men vi uppmuntrar och stimulerar till vidareutveckling.

Vi söker dig som
  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Är ihärdig och föredrar att jobba utan pressade tidsramar.

    Tjänsten passar dig som har en lång och bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare.

    Det är meriterande
  • Om du haft uppdrag som lärare/instruktör tidigare
  • Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med lärlingar, men det är inget krav.


Skicka in din ansökan/intresseanmälan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Telefon 087627077
Email Mejla ME-skolan AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meskolan.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ME-skolan

ME-skolan AB är ett dotterbolag till bransch och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna som ingår i Svenskt Näringsliv.

Organisationen består av drygt 4000 medlemsföretag i branschen. Det gör att vi är en del av branschen och utbildar med fokus på högsta möjliga kvalié för att de som går utbildningen till maskinförare ska ha en så hör anställningsbarhet som möjliugt efter utbildningen. Vi har just nu 9 utbildningscenter runt om i landet och kommer att bli några ytterligare de närmaste åren.

Gå gärna in på meskolan.se och se på vår utbildning