BMW Servicerådgivare till M Bilar Group i Örebro

BMW Servicerådgivare till M Bilar Group i Örebro

Tycker du att det roligaste som finns är att ge service, träffa kunder och hjälpa dem med deras utmaningar? Har du några års erfarenhet av kundservice och har både driv och engagemang så kan tjänsten som servicerådgivare hos oss vara nästa steg för dig!

DIN ROLL
Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen. Du ger service, stöd och vägledning och säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Du gör en första preliminär bedömning, bokar in service eller reparation, ger kostnadsförslag och gör en klar och tydlig gemensam överenskommelse om uppdraget. När bilen är klar är det du som tar betalt och lämnar ut bilen till kunden.

VEM TRIVS HÄR?
Som servicerådgivare kommer du få en viktig roll hos oss, du blir den person som kunden först möter när man lämnar in bilen på verkstad. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice. Har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis en fördel men inget krav. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som servicerådgivare. Som person är du kommunikativ och relationsskapande, du är en problemlösare, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vidare har du B-körkort.

VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande roll hos oss på M Bilar Group Örebro. Du kommer att få arbeta med fantastiska produkter i ett team med duktiga och engagerade medarbetare som gillar att ge järnet för att göra kunderna nöjda!
Mer info
Kontaktperson Daniel Klemets
Telefon 019164388
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbilargroup.nu
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI. Vi har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget nära 100 anställda. Läs mer på www.mbilar.bmw.se

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.