Skadereparatör till Möller Bil Örebro

Skadereparatör till Möller Bil Örebro

Vi söker nu en ny medarbetare till vår skadeverkstad. Du kommer arbeta i nyrenoverade lokaler tillsammans med ett team som arbetar med hög kvalitet och med kundnöjdhet i fokus.

Arbetsuppgifter

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

Vi erbjuder dig
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund:Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig.
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Tidigare erfarenhet från arbete som personbilstekniker och erfarenhet från arbete med VW, Skoda och Audi är meriterande
Vi ser gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är även utåtriktad, har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

För mer information kontakta skadeverkstadschef Joakim Eriksson. Sista ansökningsdag är 29 september. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till Möller Bil Örebro
Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 29 okt (33 dagar kvar)