Servicerådgivare

Servicerådgivare

Som servicerådgivare har du daglig kontakt med våra kunder. Du vägleder kunden i tekniska frågor, bokar tid och upprättar kostnadskalkyler. Du hanterar telefon, garantifrågor samt fakturering och din uppgift är att alltid se till att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende. Rollen innebär ett självständigt arbete där du leder och planerar den dagliga produktionen på verkstaden samtidigt som du arbetar i ett team med tekniker, reservdelspersonal, säljare och platschef. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta med ett/några av marknadens ledande bilmärken
Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig

Kvalifikationer

B-körkort
Goda komunikativa kunskaper

Meriterande

Gymnasieutbildning
Tidigare erfarenhet från servicebranchen
Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter. Meriterande om du tidigare arbetat i system som M-verk, Automaster, Cobra, Elsa, Etka, Saga och Cabas

Vi söker dig som drivs av att leverera med kvalitet och du är alltid beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd. Du har lätt för att följa processer och rutiner och har inga problem med att planera ditt arbete, och omprioritera om situationen kräver det. Du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt och du har ett stort engagemang för ditt arbete. Att känna ansvar och nå uppsatta mål är viktigt för dig och du ser fördelarna med ett bra team för att lyckas fullt ut.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning reda. Våra kunder ska alltid vara utomordentligt nöjda efter sitt besök.

För mer information kontakta Skadeverkstadschef Fredrik Wallin. Du är välkommen att skicka din ansökan senast 2022-08-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Örebro!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (24 dagar kvar)