Servicechef Skoda till Örebro

Servicechef Skoda till Örebro

Möller Bil Örebro söker en kompetent och engagerad ledare till serviceteamet Skoda. Vi satsar stort för att möte våra kunders högt ställda förväntningar och vi söker dig som drivs av att leverera resultat med hög kvalitet.

Hos Möller Bil får du en möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande varumärken. Vi värdesätter vår personal och du får kontinuerligt utbildning för att utvecklas i din roll som ledare. För rätt person finns också goda möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett famileägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Som servicechef är din viktigaste uppgift att säkerställa att verkstadens verksamhet leds och utvecklas på ett bra sätt. Mer konkret innebär det att du är ansvarig för områden som kundnöjdhet, marknad, resultat, personal och organisation. Du har personalansvar för 5 mekaniker . Du ansvarar för att motivera, leda och utveckla alla servicemedarbetare mot de utstakade målen och för att alla gällande avtal och riktlinjer som avdelningen omfattas av följs.

Du arbetar kontinuerligt med olika analyser och uppföljningar av marknad och kundernas behov, personalens sammansättning i verkstaden för att optimera omsättningen och analyser av viktiga resultatnyckeltal. Du företräder serviceverksamheten både internt och externt och du ser till att organisationen hela tiden är anpassad efter den föränderliga marknaden.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Du har goda kunskaper om företagsekonomiska sammanhang genom utbildning eller yrkeserfarenhet
  • Du har tidigare dokumenterad yrkeserfarenhet från rollen som ledare, kunskaper inom arbetsrätt och samverkan med fackliga organisationer är meriterande
  • Dator- och systemvana
Profil

Vi tror att du som söker alltid strävar efter att uppfylla kundernas behov och du snabbt får kontakt med andra människor. Arbetet innefattar flera olika ansvarsområden varför det är viktigt att du kan arbeta systematiskt och målinriktat med tydligt uppsatta mål. Du ser många fördelar med ett gott samarbete och därför är du duktig på att motivera och övertyga dina medarbetare och kollegor om att tillsammans komma fram med idéer och lösningar i olika situationer.

Som ledare har du ett coachande sätt och du är väl mottaglig för andras argument i diskussioner. Du är handlingskraftig, tydlig och du löser olika uppgifter med engagemang och övertygelse. Under arbetstoppar behåller du lugnet och kan på ett konstruktivt sätt hantera uppkomna situationer även om det innebär omprioriteringar.

För mer information om tjänsten kontakta Per-Arne Lööv, Platschef Örebro. Du är välkommen att registrera din ansökan senast söndagen 2021-04-18. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.