Säljare begagnade bilar

Säljare begagnade bilar

Vi söker en driven och erfaren säljare till vår avdelning för begagnade bilar, Möller Bil Örebro!

Att arbeta som säljare hos oss innebär ettsjälvständigt arbete med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, inbyten och värderingar, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med kollegor samt ansvarar för informationsmaterial i försäljningshallen. Du skapar relationer och arbetar långsiktigt genom att vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig ett självständigt arbete i en expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas inom yrket. Möller Bil kännetecknas av en stark kultur och vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Kvalifikationer
  • B-körkort är ett krav
  • Gymnasieutbildning, gärna inriktning ekonomi eller marknadsföring
  • Några års erfarenhet från arbete med försäljning och då gärna inom butiksförsäljning av sällanköpsvaror eller bilhandel
Vi söker dig som är
  • Målinriktad och driven - Du kommer ha ett personligt säljmål och lönen är till viss del provisionsbaserad
  • Initiativtagande - Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med säljteamet och bidrar till utveckling
  • Strukturerad och noggrann - Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen krävs ett stort engagemang till arbetsuppgifterna. Som person är du positiv, social och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor. Under mer intensiva perioder arbetar du med bibehållen fokus och kvalitet och du är alltid beredd på att göra det lilla extra som behövs för att göra kunden nöjd med sitt besök hos oss.

För mer information, kontakta Försäljningschef Stefan Schagerström. Du är välkommen med din ansökan senast 2021-02-28. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Varmt välkommen till Möller Bil Örbero!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)