Rekonditionerare till Möller Bil Örebro

Rekonditionerare till Möller Bil Örebro

Vi söker medarbetare till teamet Rekond. Hos oss arbetar du i nya fina lokaler tillsammans med trevliga kollegor som alla strävar efter att ge leverera med bästa möjliga resultat!

Teamet består idag av totalt sex personer varav tre utrustare och tre rekonditionerare. Som rekonditionerare arbetar du med allt från lättare tvätt med dammsugning till större poleringar och vaxförseglingar på framförallt internbilar. Du kommer också utföra en viss del reparationer av lättare stenskott i vindrutor.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken
  • Ett självständigt arbete i en expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet
  • Ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig
Krav
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete med rekonditionering är meriterande
Vi söker dig

För att klara arbetet krävs att du är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med andra människor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och gillar ett högt tempo och du är mån om en god personlig prestation.

Låter det intressant? För mer information kontakta verkstadschef Emin Husilovic, annars är du välkommen med din ansökan senast 2019-01-31.

Välkommen till Möller Bil Örebro!
Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)