Ledare till vårt Skadecenter, Möller Bil Örebro

Ledare till vårt Skadecenter, Möller Bil Örebro

Vi söker en ambitiös, engagerad och tydlig ledare till vårt Skadecenter i Örebro som vill vara en del av den utveckling vi står inför.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med bra villkor och toppfräscha lokaler. Vi befinner oss i en spännande tid med mycket utveckling i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, initiativrik, omtänksam och tydlig. Hos oss får Du möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Skadeverkstadschef
  • Du har det övergripande ansvaret för både plåt och lack på vårt skadecenter
  • Du upprätthåller och utvecklar befintliga rutiner och processer samt skapar en effektiv och trygg miljö att arbeta i
  • Du har löpande kontakt med både interna och externa kunder och du skapar förutsättningar för att nå en hög kundnöjdhet
  • Du jobbar för att utveckla dina medarbetare och skapa en hållbar arbetsmiljö som är utvecklande för både individ och grupp
  • Medverka i tvärgrupper för att driva utveckling och hitta synergieffekter genom hela kedjan Möller Bil
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Eftergymnasial utbildning inom arbetsrätt och ekonomi är önskvärt
  • Erfarenhet från arbete i fordonsbranschen och specifikt från skadeverkstad
  • Arbetslivserfarenhet från ledarskapsroll där du haft personalansvar
Som person är du positiv, har tydliga ledaregenskaper och vill driva skadeverkstadens utveckling framåt. Du har en stark känsla för service och samarbete och du motiveras av utmaningar. När det gäller ditt sätt att arbeta har du god förmåga att strukturera och skapa ordning för dig själv och andra samtidigt som du är självständig och noggrann. Rollen kräver att du trivs med kundkontakter och att du är beredd att göra det lilla extra för att våra kunder ska bli utomordentligt nöjda. Stor vikt läggs vid din personlighet och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer som arbetsrutiner och arbetsmiljö. Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen.

Är du intresserad? Kontakta platschef Per-Arne Lööv för mer information. Du är välkommen med din ansökan senast 2020-10-30. OBS! För att vi ska kunna hantera din ansökan ska den registreras i formuläret du kommer till genom att klicka på "Ansök". Vi kan inte hantera ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)