Hallvärd Audi

Hallvärd Audi

Vi söker efter en hallvärdinna/hallvärd som kan stötta upp i våra bilhall lördagar.

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera några av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Örebro. Vi är ett familjeägt företag med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är även att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

Din viktigaste arbetsuppgift som hallvärdinna/hallvärd är att ta hand om våra kunder i bilhallen. Du hälsar dem välkomna, är behjälplig vid lättare frågor kring vårt modellprogram, bokar provkörningar samt assisterar bilsäljarna. I övrigt ser Du till att bilhallen ser snygg och välkomnande ut samt att våra demobilar möter våra kunders högt ställda förväntningar. Du kommer också vara delaktig i olika event som avdelningarna ordnar.

Vem söker vi?

Tjänsten gäller en timanställning med arbete efter behov lördagar. Därför tror vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier på gymnasiet eller universitetet. Ett krav är att du som söker har B-körkort.

Arbetsuppgifterna utgörs till största del av kundkontakt och därför är det viktigt att du har en utpräglad servicekänsla och trivs med att ta kontakt och kommunicera med nya människor varje dag. Det förekommer en del administrativa uppgifter och ett gott ordningssinne efterfrågas. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad eller kanske känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta försäljningschef Samir Hodberg för mer information. Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök", senast 2022-08-15. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.