Garantihandläggare Möller Bil Örebro

Garantihandläggare Möller Bil Örebro

Har du ett fordonsintresse samtidigt som du gillar administration? Vi söker nu en garantihandläggare som är mål- och serviceinriktad.

Arbetsuppgifter

Garantihandläggaren har som huvudsaklig arbetsuppgift att bedöma och hantera garantianspråk samt övervaka och utveckla garantiprocessen på verkstaden. Arbetet innefattar även att:
  • Avräkna garantier i SAGA 2
  • Kontrollera kvalitén på arbetsordrar, både vad gäller den tekniska och den administrativa
  • Uppdatera verkstaden om gällande regler från fabrik och importör
  • Arkivera arbetsordrar och hantera reklamationer
  • Vara behjälplig vid garantirevisioner
Möller Bil är en stor arbetsgivare i en expansiv bransch som erbjuder en möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Vi har en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas!

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från tidigare arbete med garantier är meriterande, samt om du tidigare arbetat i systemen SAGA och Elsa
Vi söker dig

För att passa i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och en vana av att arbeta administrativt. Du arbetar strukturerat och har ett gott ordningssinne samtidigt som du är stresstålig vid perioder med hög arbetsbelastning. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta då arbetsuppgifterna innebär många olika kontakter, både med kunder och kollegor.

Låter det intressant eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta servicechef på VW personbilar, Örjan Strömberg, för mer information. För ansökan, klicka på "Ansök" senast 2018-11-30. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till Möller Bil Örebro!
Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)