Försäljningschef Skoda till Möller Bil Örebro

Försäljningschef Skoda till Möller Bil Örebro

Vi söker en kvalificerad och driven Försäljningschef till Skoda.

Skoda fortsätter växa på den svenska marknaden och kommer med flera nya spännande modeller. Vill du vara med på en spännande resa och representera ett starkt växande varumärke tror vi att du kommer att trivas hos oss på Skoda, Möller Bil Örebro.

Hos oss har du goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet. Vi har även en stark företagskultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Rollen som Försäljningschef Skoda innebär att du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten i syfte att nå våra försäljningsmål samt ge våra kunder service med absolut högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet och rapportera till platschefen i Örebro. Som försäljningschef är du en del av den lokala ledningsgruppen likväl som du medverkar i tvärverkande arbetsgrupper för Skoda inom Möller Bil Sverige. Du kommer också arbeta med att:
  • Löpande coacha, stötta och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål
  • Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål
  • Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder
  • Göra analyser av bilmarknaden och uppföljning av nyckeltal
  • Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning samt relevant utbildning inom ex. företagsekonomi och marknadsföring
  • Några års arbetslivserfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar och med dokumenterat goda resultat
  • Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är en merit och har du tidigare arbetat med våra märken är det en fördel
Som person har du ett gediget intresse för människor och du har lätt för att både motivera och engagera människor i din närhet. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare.

Försäljningsteamet på Skoda består av totalt 3 personer.

Låter det intressant? Kontakta platschef Per-Arne Lööv för mer information. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök", senast 2022-05-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.