Biluthyrare till Möller Bil Örebro

Biluthyrare till Möller Bil Örebro

Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil och Möller Bil Örebro söker nu en biluthyrare till Europcar för ett vikariat på sex månader.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss. Du tar emot bokningar, förbereder bilhyror och arbetar både med direktservice mot kund över disk men också mycket med telefon- och mailkontakter. I tjänsten ingår även hämtning, leverans, rengöring och iordningställande av hyrbilar.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Ett par års arbetslivserfarenhet från servicearbete över disk
Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta med service och kundmöten. Arbetet kräver att du har god förmåga att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare ser vi att du är ordningsam och strukturerad för att alltid kunna leverera med hög kvalitet och god kundnöjdhet tillsammans med resten av teamet på Möller Bil Uppsala.

Låter det intressant? Kontakta stationschef David Skaremark för mer information. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2021-11-30. Tjänsten avser ett vikariat på sex månander. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Varmt välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.