Begagnatsäljare till Audi

Begagnatsäljare till Audi

Möller Bil Örebro söker människor som gillar människor och utomordentligt bra service!

Audi går bra och vi behöver därför bli fler. Vi söker en säljare som kan driva försäljningen av begagnade Audi till nya nivåer!

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Örebro. Audi befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia.

Arbetsuppgifter
Som begagnatsäljare hos oss är ditt huvudansvar att arbeta med inköp och försäljning av begagnade Audi internt och externt samt se till att alla bilar färdigställs och exponeras på rätt sätt i alla våra försäljningskanaler. Dina arbetsuppgifter består även av att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter samt arbeta aktivt med annonsering av våra bilar. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter och har ett eget försäljningsmål där du driver affären från första kundkontakt till avslutad affär.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation där du får chans att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete inom bilförsäljning med dokumenterade positiva resultat
  • Dator- och systemvana
  • Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska, i båda tal och skrift
Vi söker dig

Vi tror att du som söker har ett gediget intresse för människor och försäljning och är engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är väl insatt i marknaden och arbetar målinriktat och strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du trivs med kundkontakt och har mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och bibehålla goda relationer, både med kunder och medarbetare. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ och är beredd på att göra det lilla extra som behövs för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Är du intresserad? Kontakta Försäljningschef Samir Hodberg för mer information. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök",senast 2021-01-20. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till Möller Bil Örebro!

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (3 dagar kvar)