Ekonomiassistent på 75% till Luftkontroll Energy

Ekonomiassistent på 75% till Luftkontroll Energy

Har du känsla för service och vill arbeta i en bred roll? Bra! Sök tjänsten som ekonomiassistent på Luftkontroll Energy i Örebro.

Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter som innebär både ekonomi- och löneadministration samt administration. Tjänsten är på deltid cirka 75% med start senast i början av maj, men det kan finnas möjlighet att den på sikt kan utökas.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Luftkontroll Energy levererar hög expertis och service och befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Löneadministration för 35 medarbetare
  • Övriga administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en stor bredd och variation på arbetsuppgifter. I rollen har du kontakt med de flesta kollegorna inom Luftkontroll Energy samt kunder och leverantörer och du rapporterar till ekonomichefen. Då du ibland behöver göra vissa oplanerade inköp krävs det att du har körkort.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är också öppen för att hjälpas åt i teamet när det behövs. Vidare så har du goda kunskaper i Excel och vana från något affärssystem. Det är meriterande om du har arbetat i Hogia.

Som ekonomiassistent har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/