Loomis söker värdetransportör till Örebro

Loomis söker värdetransportör till Örebro

Är du en engagerad och serviceinriktad person? Trivs du med att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Loomis, ett stort globalt företag, söker dig som vill arbeta som värdetransportör.

Vad gör en värdetransportör?
Som värdetransportör är du Loomis ansikte utåt. Arbetet är omväxlande och du träffar många kunder under din körning. Du utgår från vårt kontor i Örebro där du får en lista över vilka kunder du ska besöka under dagen. Du levererar kollin, hämtar dagskassor, laddar uttagsautomater och tömmer serviceboxar. I slutet av dagen återvänder du till kontoret med kollin som du hämtat hos kunderna.

Kvalifikationer
  • Fullgjord väktarutbildning
  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Inneha b-körkort
  • Vara ostraffad, drogfri och ha en ordnad privatekonomi
För att få arbeta som värdetransportör är det ett krav att ha genomgått en väktar- och värdeutbildning. Om du är utbildad väktare får du genomgå en värdeutbildningen som också är en del av anställningen.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss är du en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet. Eftersom vi arbetar med kontanthantering och säkerhet är du ansvarsfull, självständig och kan ta egna initiativ.

Varför arbeta på Loomis?
För oss är det viktigt att du trivs på arbetsplatsen och med oss som arbetsgivare. Du kommer att ingå i ett team med prestigelösa kollegor som stöttar och månar om varandra. Vi tycker det är viktigt med mångfald där alla kan bidra med sina erfarenheter och kunskaper. Hos oss är alla lika viktiga, oavsett roll eller anställningstid.

Loomis har de senaste sex åren blivit utsedd till ett av Sveriges mest attraktiva företag att göra karriär inom. Om du visar driv och engagemang erbjuder vi många utvecklingsmöjligheter internt.
Loomis har ett stort utbud av förmåner och rabatter via bl.a. Benify. Vi anordnar personalaktiviteter och du får också ett årligt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en behovsanställning vilket innebär att inget arbetstidsmått är fastställt utan vi kallar in dig med kort varsel. Det kräver att du som person är flexibel. Under juni till augusti ska du kunna arbeta heltid. Lön är enligt kollektivavtal för Bevaknings- och säkerhetsföretag.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i Stockholm.
För sjätte året i rad får Loomis utmärkelsen Karriärföretag, ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, arbetsgivarvarumärke och mycket mer.