Erfarna truckförare sökes till tillfälligt heltidsuppdrag i Kumla!

Erfarna truckförare sökes till tillfälligt heltidsuppdrag i Kumla!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av truckkörning i trånga utrymmen? Vi söker nu dig som känner dig trygg med din truckkörning och som tidigare har kört mycket skjutstativ, B3. Det krävs även att du klarar av att arbeta långa dagar i låg temperatur då din arbetsplats kommer att vara ett fryslager där temperaturen är -4 grader.

För att passa för tjänsten är det viktigt att du kan vara flexibel gällande arbetstid då förändringar i arbetstiden kan förekomma med kort varsel. Du får komma till ett härligt team där man levererar och presenterar tillsammans. Volymerna är höga och arbetsdagarna långa, därför är den vi söker en lagspelare som förstår innebörden av att arbeta som ett team och inte är rädd för att jobba hårt.

Du kommer att arbeta under en period då kunden har en volymökning och vara behjälplig på heltid under en tidsperiod. Vår kund befinner sig i Kumla så du bör ha körkort och bil för att ta dig smidigt till arbetsplatsen.

Start: Mars eller april, uppdraget pågår mellan 2-6 veckor på heltid.

Du kommer under denna tid vara anställd av Logent och arbeta hos vår kund.
Innan tjänsten påbörjas kommer du behöva påvisa dina färdigheter på trucken genom ett körprov.

Om kunden

Mer information om uppdraget ges vid en eventuell intervju.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på cecilia.lantz@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se