Svetsare med fordonsintresse

Svetsare med fordonsintresse

Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Linde Material Handling har under många år byggt upp en gedigen förmåga att anpassa maskiner för kundens exakta behov. Tack vare våra anpassningar levererar vi idag helt skräddarsydda produkter avseende säkerhet, ergonomi och produktionsoptimering.

Arbetsuppgifter:
Som svetsare hos oss kommer du ingå i ett litet men erfaret team av svetsare som främst arbetar med kundanpassningar och ombyggnationer i nära samarbete med vår konstruktionsavdelning.
Här erbjuds du ett varierande arbete där rena svetsjobb blandas med såväl bearbetning som prototypbyggen. Arbetet bedrivs i huvudsak inne i vår smedja, men i rollen ingår även stöd till våra mekaniker ute i våra två huvudproduktionsflöden. Visst stöd till vår eftermarknadsorganisation kan också förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av svetsning och metallbearbetning. Du är självgående, har en hög arbetsmoral och vill framåt i din yrkeskarriär. Du trivs i grupp och har lätt för att kommunicera med andra människor. För att bli framgångsrik hos oss ska du ha förmågan att se lösningar på uppkomna problem och trivas med att arbetsuppgifterna varierar ganska mycket.
Du är en van svetsare (Pinne, MIG/MAG), men vi vill också att du har god materialkunskap och erfarenhet av ritningsläsning, montering, klippning, borrning, kantpress och bockning. Då vi är ISO-certifierade och arbetar med bärande konstruktioner behöver du ha giltiga svetslicenser enl. HL45 (111,135).
Har du ett fordonsintresse samt grundläggande kunskaper inom el, mekanik och hydraulik är det ett plus.

Övrig informationArbetstider är heltid och dagtid med placeringen på vår produktionsanläggning i centrala Örebro. Start omgående eller efter överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten, kontakta vår Produktionsledare special Henrik Hagdahl 070-2388015 eller vår Svetssamordnare Jimmy Jonsson 070-2643988.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november 2018.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder - en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.   Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.