Mekanikkonstruktör till Örebro

Mekanikkonstruktör till Örebro

Vill du vara med och utveckla framtidens truckar? Motiveras du av att hitta den bästa lösningen för varje unik kund? Vi söker nu en mekanikkonstruktör som vill vara med och utveckla tekniska lösningar till kundanpassade truckar. Har du ett stort intresse för teknikutveckling, är lösningsorienterad och vill arbeta med truckar i världsklass? Då kanske det är dig vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör driver du arbetet med att utveckla och konstruera kundanpassade lösningar för truckar och kringutrustning inom materialhantering. Arbetsuppgifterna och projekten är mycket varierande, från enklare kundanpassningar, till mer komplexa och utmanande projekt. Som mekanikkonstruktör ansvarar du för hela processen från konceptframtagning till leverans. Tjänsten är en del av vår R&D avdelning, där du arbetar både självständigt och i team med andra kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Mekanikkonstruktion i 3D (Autodesk Vault/Inventor)
  • Hållfasthetsberäkningar
  • Framtagning av tillverkningsunderlag
  • Deltagande i riskanalyser
  • Framtagning av dokumentation för CE-märkning
  • Tekniskt stöd mot försäljning och eftermarknad.
Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med intresse för problemlösning och som är genuint intresserad av teknik. Du är en person som värdesätter att göra ett bra jobb och tar ansvar för dina uppgifter. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är en tekniskt kreativ, flexibel och ansvarstagande person. Du är social och har lätt för att bygga relationer.

Vi ingår i en internationell koncern och ser därför att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Engineering Manager Customer Options Dennis Jansson på 070-229 88 12. Varmt välkommen med din ansökan senast 4 december 2022. Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se