Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Till vår produktionsanläggning i Örebro söker vi nu flera mekaniker. Hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter med goda tekniska utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Som mekaniker i vårt specialflöde arbetar du med avancerad kundanpassning av truckar. Du bygger bland annat styrsystem, kameralösningar, hytthöjningar och siktoptimeringar. Du kommer arbeta tätt tillsammans med vår konstruktionsavdelning och bidrar med ditt kunnande inom såväl, hydraulik som el, programmering och mekanik vid framtagning av nya lösningar.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av hydraulik, fordonsel och mekanik. Vi tror att du har några års erfarenhet från arbetslivet eller att du på annat sätt skaffat dig relevanta mekanikerkunskaper. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. För att lyckas i rollen måste du ha grundläggande förmåga att läsa ritningsunderlag samt el och hydraulikscheman. I specialflödet har du din egen arbetsplats, och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Körkort är ett krav.

Övrig informationTjänsten är heltid och dagtid med placering på vår produktionsanläggning i Örebro. Start omgående eller enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare special Henrik Hagdahl 070-2388015 eller Produktionschef Fredrik Fernberg 070-2310084
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass?
Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november 2018.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 nov (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder - en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.   Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.