Är du på jakt efter nya utmaningar och vill arbeta i ett händelserikt företag? Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas i din roll som fordonsmekaniker. Vi erbjuder dessutom förmånliga personalrabatter, sjukvårdsförsäkringar och för närvarande förmånliga arbetstider förlagda till dagtid!

Låter det intressant? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu flera erfarna fordonsmekaniker för tunga fordon (buss) till våra verkstäder i Närke (Lindbergs Buss i Örebro och Björks Buss i Kumla). Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsterna ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är nödvändig då felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Tjänsterna avser anställning på 100 % med fast månadslön.

Erfarenheter/krav
Du har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon samt erfarenhet av fordons-el. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Du som har gått en fordonsteknisk utbildning och/eller har minst 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att bli effektiv på din nya arbetsplats. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat i en arbetsledande position är det starkt meriterande.

Som person är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad, ansvarstagande och självgående i ditt arbete, likväl som en förutsättning för jobbet är att kunna arbeta i team med övriga mekaniker. Vi tror att du har ett ordningssinne och är noggrann.
  • B-körkort
  • D-körkort (inte krav men meriterande)
  • Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
  • Gärna några års erfarenhet inom branschen
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tillträde snarast möjligt och i överenskommelse med verkstadschef. Välkommen att ansöka redan idag!

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lindbergsbuss.se/kontakt
Sista ansökningsdag 13 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindbergs Buss har ca 200 medarbetare och drygt 120 fordon, stationerade i Örebro och kringliggande kommuner. Bolaget bedriver resebyrå, beställningstrafik samt uppdrag åt länstrafiken i Örebro samt ett antal kommuner. Uppdraget omfattar skolbusstrafik och serviceresor (servicelinje, färdtjänst, särskoletransporter och sjukresor).

Björks Buss startade 1965 som en liten taxirörelse i Kolbäck i Mälardalen. Idag bedriver företaget skol-, linje-,service- och beställningstrafik i Mälardalen, Västmanland, Dalarna, Närke och Östergötland. Företaget har över 400 medarbetare och 200 fordon, stationerade i
Västerås/Hallstahammar, Enköping/Bålsta/Knivsta, Ludvika/Söderbärke, Kumla och Finspång. Huvudkontoret är beläget i Västerås.

Företagen är en två av bussbolagen i Björks & Bybergkoncernen. Tillsammans är Björks & Byberg bolagen idag landets största privatägda aktör i branschen med verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med över 2000 medarbetare och en flotta på cirka 1000 fordon. För oss är ingenting omöjligt! Med det menar vi att vi ser lösningar istället för hinder, vi försöker alltid överträffa kundens förväntningar och vi har alltid en positiv attityd medarbetare emellan och gentemot våra kunder. Vi jobbar med högt uppställda mål som att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och kundernas förstahandsval för resetjänster.