Projektsäljare till Lindab Sverige AB, Örebro

Projektsäljare till Lindab Sverige AB, Örebro

Projektsäljare

Försäljningsorganisationen Byggpartner är en del av Lindab där ambitionen är att bli den ledande projektleverantören inom stålprodukter och hallbyggnationer. Lindab erbjuder ett effektivt koncept för affärs-, idrotts- och lantbruksbyggnader i stål inklusive stålstommar, vägg-och tak, samt konstruktion och projektering.

Ditt nya jobb

I rollen som Projektsäljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen, från kundbearbetning, teknisk rådgivning, projektering till offert och kontraktsskrivning vid försäljning av våra hallbyggnader respektive tak och fasadmaterial. Dina kunder kommer vara allt från de stora byggbolagen till slutkunder. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga säljare och teknikavdelningen med kontor i Halmstad och Luleå. Ditt upptagningsområde är Mälardalen, Stockholm upp till Gävle. Du kan bo någonstans inom upptagningsområdet och du kommer utgå från någon av våra filialer.

Din bakgrund
  • Du har yrkes - eller högskoleutbildning inom bygg och god byggteknisk förståelse
  • Du har arbetslivserfarenheter från byggbranschen, inom t.ex. byggbolag, konsultverksamhet, eller drivit egen firma.
  • Har du erfarenhet som entreprenadingenjör, kalkylator eller som projektledare ser vi det som meriterande.
  • Har du arbetat med komplex försäljning är det meriterande men inget krav.
Du som person

Vi söker dig som har en mycket god social förmåga, är noggrann och duktig på att driva ditt arbete framåt. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar samtidigt att vara en del av ett team. Du är en person om inger förtroende, du är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du brinner för byggnation, drivs av utmaningar och trivs i rollen som projektsäljare.

Kontakt


Önskar du ytterligare information kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger, telefon 040-660 67 23

Välkommen med din ansökan!

Lindab är en internationell koncern
som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 8 242 MSEK år 2017. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på www.lindab.com

Sökord: projektsäljare, projektleverantör, rådgivning, säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, distriksäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Grevie och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på drygt 1 862 MSEK.