Lagermedarbetare Örebro - sommarvikariat

Lagermedarbetare Örebro - sommarvikariat

VAD BLIR DINA ARBETSUPPGIFTER?
Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur. Vi använder truckar i vårt dagliga arbete och med systemet "Pick by voice". Förutom varuplock kan duockså, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.

Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har lät för att arbeta med siffror och datum. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Dugillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, efterso det ingår i arbetsuppgifterna.
Det är meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på god fysik, vi tror därför att du är en person som uppskattar att röra på dig och som motiveras att alltid slå dina egna rekord.
Om du har arbetat inom lager- och logistik tidigare är det mycket meriterande. Även erfarenhet från butik, restaurang eller andra serviceyrken är relevant för tjänsten, särskilt om du tidigare har arbetat med hantering av livsmedel.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Vi söker flera sommarvikarier på 30 timmar i veckan, med start i början på juni till och med i slutet av augusti 2021. Då lagret är öppet alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av " Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln".

HAR VI VÄCKT DITT INTRESSE?
Vi hoppas det i alla fall! I denna rekryteringsprocess använder vi oss av ett digitalt rekryteringsverktyg. Du kommer att behöva besvara ett antal frågor samt spela in 3 korta videoklipp. Går du vidare i processen kommer vi be om ett fullständigt CV. Du söker jobbet genom att klicka på länken, systemet kommer sedan skicka ut ett sms till angiven mobil där du enkelt följer instruktionerna
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.
För att säkerställa en bra arbetsmiljö genomförs drog- och alkoholtester under rekryteringen samt löpande på arbetsplatsen.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan!

Om lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat deetablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.