Intresseanmälan Lagermedarbetare Örebro

Intresseanmälan Lagermedarbetare Örebro

Vi söker löpande nya lagermedarbetare på deltid (30h/v) till vårt nya centrallager i Örebro. Som lagermedarbetare hos oss kommer du att jobba på ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur. Vi använder truckar i vårt dagliga arbete och med systemet "Pick by voice". Förutom varuplock kan duockså, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.

Vilka erfarenheter söker vi?
Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har truckkort, minst behörighet A.

En förutsättning för att lyckas i rollen som lagermedarbetare på Lidl är att du har god fysik samt behärskar svenska i både tal och skrift. Dessutom är det viktigt att du har lätt för att arbeta med siffror och datum. Om du har arbetat inom lager- och logistik tidigare är det meriterande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

HAR VI VÄCKT DITT INTRESSE?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka vår intresseanmälan för att jobba på centrallagret i Örebro. I denna rekryteringsprocess använder vi oss av ett digitalt rekryteringsverktyg. För att vi ska behandla din ansökan behöver du besvara ett antal frågor samt spela in 3 korta videoklipp. Du söker jobbet genom att klicka på länken, systemet kommer sedan skicka ut ett sms till angiven mobil där du enkelt följer instruktionerna. Observera att du måste genomföra ALLA stegen i vår rekryteringsprocess för att komma vidare med din ansökan.

Rekryteringen sker med löpande urval och vi kommer att kontakta dig om du blir aktuell för en intervju. Skicka därför gärna in din intresseanmälan snarast, dock senast den 20 juli 2021. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00. För att säkerställa en bra arbetsmiljö genomförs drog- och alkoholtester under rekryteringen samt löpande på arbetsplatsen. Även andra tester förekommer under rekryteringsprocessen.

OBS!Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan!

Om lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat deetablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2021 (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.