Etablerare/Fastighetsutvecklare Örebro

Etablerare/Fastighetsutvecklare Örebro

Vi söker nu en Etablerare/Fastighetsutvecklare till teamet FTK Örebro. Fastighetskontoren jobbar aktivt med nyetableringar, omlokaliseringar och upprustning av Lidls butiker. Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som Etablerare/Fastighetsutvecklare är du ofta på resande fot och aktivt söker nya lägen inom ditt geografiska område, du arbetar även med arbetsuppgifter så som att:
  • Analysera och arbeta fram nya butiksetableringar
  • Skapa nya kontakter och bevara befintliga kontakter med myndigheter och andra fastighetsägare
  • Planera och delta i förhandlingar vid köp av fastigheter och/eller hyrning av lokaler
  • Driva utvecklingsprojekt inom fastighet
Din profil
  • Du har en avslutad högskoleutbildning och/eller har dokumenterad erfarenhet från fastighets- och byggbranschen
  • Som person är du utpräglat affärsdriven, ansvarsfull, utåtriktad och sälj-hungrig
  • Du är noggrann, strukturerad och är van vid att planera och arbeta självständigt
  • Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta resultat- och målinriktat
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska, det är meriterande ifall du kan tyska.
  • B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten
Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Sök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 15 juni 2021. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2021 (3 dagar kvar)