Lokalvårdare till LevEco Städ

Lokalvårdare till LevEco Städ

Nu har du möjligheten att hänga med oss på LevEco Städ i ett arbete där Du är en av de som ansvarar för att vår service och städning håller högsta kvalitet. Vi hjälper våra kunder med allt från hemstäd,visningsstäd, flyttstäd till kontorsstädning och vill ge dem bästa tänkbara service och resultat. Vi arbetar utan giftiga kemikalier och ser gärna att du har en positiv inställning till att en av våra främsta uppgifter är att minska användandet av kemikalier i människors vardag.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som antingen bara vill ha ett extrajobb på timmar eller dig som vill börja på timmar med chans till en fast tjänst framöver. Du får gärna ha erfarenhet av städning tidigare men har du inte det så utbildar vi dig såklart och arbetet sker efter rutiner och checklistor. Vi uppskattar att du är självgående och ansvarsfull men framförallt att du är en god arbetskamrat och gillar att ha kul på jobbet. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

Vi på LevEco är en liten städfirma under tillväxt. Vår övertygelse är att en god stämning mellan kollegor, bra villkor och chans till utveckling är grundstenar för att våra medarbetare ska kunna utföra ett bra arbete. Vi erbjuder kollektivavtalsenliga löner och Fora-försäkring. Arbetstiderna varierar enligt överenskommelse annars måndag-fredag 07-17. Kontoret vi utgår ifrån är beläget på rudbecksgatan i centrala Örebro.

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka ansökan till kontakt@leveco.se

Kika gärna in på vår hemsida: www.leveco.se .
Mer info
Email Mejla LevEco AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.leveco.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LevEco Städ är en ekologisk städfirma i centrala Örebro.