Truckförare sökes till kund i Örebro

Truckförare sökes till kund i Örebro

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi efter truckförare som vill jobba hos en av våra kunder i Örebro. I tjänsten ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager, så som godsmottagning, plock, pack m.m.

Formell kompetens

För tjänsten krävs:
  • Truckkort med behörigheter A1-4 B1-4 (Gärna inte äldre än 3 år)
  • Meriterande är om du har erfarenhet utav jobb inom lager samt truckkörning
Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ordningssam och strukturerad. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Till detta uppdrag lägger vi stor vikt på dina personliga kvalifikationer vilket gör att du kommer långt på rätt attityd.

Anställningsform/Omfattning/Tjänsgöringsort

Visstid/Heltid/Örebro

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.