Telefonintervjuare på deltid sökes till Statlig myndighet

Telefonintervjuare på deltid sökes till Statlig myndighet

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi telefonintervjuare till ett av våra kundföretag i Örebro med start i september. Du kommer att arbeta med att genomföra intervjuer över telefon på en statlig myndighet. Arbetet är främst förlagt på kvällstid, söndag - torsdag 4-6 timmar/pass, men även pass på dagtid kan förekomma. Vi ser att du som söker har möjlighet att arbeta minst 4 pass i veckan.

Vissa obligatoriska utbildningar kommer ske under dagtid och kvällstid innan uppdraget startar.

Då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande ser vi gärna att du som är intresserad söker så snart som möjligt! Vi söker dig som är pensionär, studerande eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Slutfört gymnasium
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket såväl i tal som i skrift.
  • En god kommunikatör
Meriterande:
  • Goda kunskaper i övriga språk i tal och skrift, högst meriterande är arabiska och somaliska då det kan förekomma behov av tolkning.
  • Tidigare erfarenhet utav intervjuarbete
Personliga egenskaper

Vi önskar att du som söker är noggrann, ansvarsfull. resultatinriktad, pålitlig samt samhällsintresserad. Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att följa instruktioner.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Mer information/kontaktperson

Malin Thunberg, 0722 - 54 66 21

Anna Arping, 0722 - 54 32 46
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.