Telefonintervjuare på deltid sökes till Statistikmyndigheten SCB

Telefonintervjuare på deltid sökes till Statistikmyndigheten SCB

Arbetsuppgifter

Vi söker flertalet telefonintervjuare på deltid till vår kund Statistikmyndigheten SCB i Örebro. I denna roll kommer du att arbeta på plats på SCB där dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra intervjuer med personer som deltar i en statistisk undersökning.
Arbetet är främst förlagt på kvällar men även på dagtid och varierar mellan 4-6h/pass. Även arbete på helger förekommer. Du behöver vara flexibel då antalet arbetspass varierar från vecka till vecka.

Innan man börjar jobba kommer det hållas utbildningar med flera olika starter som startar i januari 2021 och eventuellt i december 2020.

Detta är ett uppdrag som kommer att pågå under våren 2021 och med chans till fortsättning över sommaren.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Slutfört gymnasium
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller kundbemötande.
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket såväl i tal som i skrift.
  • En god kommunikatör
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet utav intervjuarbete

Vem söker vi?
Vi önskar att du som söker är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad och samhällsintresserad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker trivs i mötet med andra människor. Du är trevlig och tillmötesgående och kan anpassa dig efter olika personligheter. Då vissa intervjufrågor kan vara känsliga att svara på är du bra på att förmedla en känsla av trygghet och att skapa förtroende även över telefon.

Vi ser gärna att du vill arbeta på deltid med detta som huvudsysselsättning alternativt att du är pensionär eller studerande med flexibelt schema.

Då intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du som är intresserad söker så snart som möjligt!

Mer information/kontaktperson

Malin Thunberg, 0722 - 54 66 21

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Statistikmyndigheten SCB förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning, på uppdrag av regeringen, myndigheter och forskare. Dess statistik bidrar till en faktabaserad samhällsdebatt och väl underbyggda beslut. Det är SCB som beräknar bland annat befolkningstillväxten, bruttonationalprodukten och konsumentprisindex. Söker du meningsfulla arbetsuppgifter som bidrar till ett demokratiskt samhälle är SCB arbetsplatsen för dig.