Telefonintervjuare på deltid sökes till Statistikmyndigheten SCB

Telefonintervjuare på deltid sökes till Statistikmyndigheten SCB

Arbetsuppgifter

Som konsult på Statistikmyndigheten SCBkommer du att arbeta med att genomföra intervjuer över telefon på plats hos kunden i Örebro. Arbetet är förlagt både på kvällstid och dagtid med 4-6 h/pass. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst 4 pass i veckan samt har möjlighet att jobba hela sommarperioden juni-augusti. Uppdraget fortsätter även till hösten så det finns god chans till förlängning.

Obligatoriska utbildningar kommer ske under dagtid och kvällstid i maj innan uppdraget startar.

Då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande ser vi gärna att du som är intresserad söker så snart som möjligt! Vi söker dig som är pensionär, studerande eller av någon annan anledning vill arbeta deltid/extra.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Slutfört gymnasium
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket flytande såväl i tal som i skrift.
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet utav intervjuarbete

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en vältalig kommunikatör då muntlig och skriftlig kommunikation är en stor del av arbetet. Du är ansvarsfull, resultatinriktad, pålitlig samt samhällsintresserad. Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att följa instruktioner.

Mer information/kontaktperson

Malin Thunberg, 0722 - 54 66 21

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 14 maj 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Statistikmyndigheten SCB förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning, på uppdrag av regeringen, myndigheter och forskare. Dess statistik bidrar till en faktabaserad samhällsdebatt och väl underbyggda beslut. Det är SCB som beräknar bland annat befolkningstillväxten, bruttonationalprodukten och konsumentprisindex. Söker du meningsfulla arbetsuppgifter som bidrar till ett demokratiskt samhälle är SCB arbetsplatsen för dig.