Bemanningssamordnare Örebro

Bemanningssamordnare Örebro

Om företaget

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Är du en driven person som gillar att ha många bollar i luften?

Arbetsuppgifter

Som bemanningssamordnare kommer du att arbeta med många administrativa arbetsuppgifter kopplade till löneberäkningar, tidrapporteringar, schemaläggningar mm. Vi ser även gärna att du har ett stort intresse för människor och rekrytering då du kommer att få arbeta med urval, rekrytering, referenstagning och presentation av kandidater till våra kunder.

Din bakgrund

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av rekryteringsprocesser och löneberäkning. Tidigare erfarenhet inom HR, lön eller motsvarande är en stor fördel. Utbildning inom rekrytering, personal, HR, lön eller motsvarande erfarenhet är önskvärt men inget krav. Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i Excel är önskvärt.

Personliga egenskaper

Att arbeta som bemanningssamordnare kräver en hög flexibilitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt, vilket är något vi värdesätter högt. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer i ett högt arbetstempo och genomföra omprioriteringar vid behov samtidigt som kvaliteten aldrig ger vika i ditt arbete.

Du bör även ha god människokännedom och ha intresse för att träffa nya människor, vara social och kommunikativ är egenskaper vi värdesätter högt. Vidare är du prestigelös, resultatinriktad och vill arbeta för att bidra till teamets framgång. Vi söker med andra ord en gedigen lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Vikariat/Heltid/Örebro till och med 2021-08-01

Tillträdesdag

2020-04-01

Mer information/kontaktperson

Susanne Johansson

072-254 15 16

susanne.johansson@lernia.se

Sista ansökningsdag:

13 mars. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.