Lekolar söker en driven säljare med ansvar för eget distrikt

Lekolar söker en driven säljare med ansvar för eget distrikt

Är du en säljare med ständigt kundfokus som vill jobba med pedagogiska lösningar för världens viktigaste användare; barn och ungdomar? Vill du jobba i en flexibel miljö som präglas av högt i tak och höga ambitioner? Då kan detta vara jobbet för dig!


Vi förstärker nu vår säljorganisation med distriktschef i Örebro- och Östergötlands län.


Ansvarsområde


Vi är en av marknadsledarna inom pedagogiska miljöer för skola och förskola och har ramavtal med nästa alla kommuner i Sverige. Som distriktsäljare på Lekolar vänder du dig till skol- och förskoleförvaltningar och är primärt ansvarig för kundbearbetning och offertarbete. Du har totalt kundansvar för ditt distrikt och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat ansvar för försäljnings- och kostnadsbudget, deltagande i och planering av olika mässor samt att du är delaktig i upphandlingar i ditt distrikt. Du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt, internt främst genom samarbete med vår anbuds- och projektavdelning, externt genom att bygga upp relationer med bl. a utbildningskontoren i distriktet. Du utgår från hemmakontor.

Din profil

Vi söker dig med hög ambition som är affärsfokuserad, flexibel och duktig på att etablera och utveckla goda kundrelationer. Du är resultatorienterad och van vid att hålla en hög aktivitetsnivå. Som distriktsäljare är du Lekolars ansikte utåt och vi ställer högra krav på bra bemötande, samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga. Då våra kunder är skolor och förskolor så är det en merit om du har erfarenhet från pedagogisk verksamhet och offentliga upphandlingar (LOU). Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ försäljning.

Tjänsten kräver att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

Du har som lägst gymnasiekompetens, körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat både på engelska och på svenska.

Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kolleger. Tillsammans har vi stora möjligheter att påverka våra barns lärandemiljöer.

Tjänsten är tillsvidare, omfattning 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information når du Sauli Hakkarainen, Operational Sales
Manager, på 073-6569840. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via job@lekolar.com, vänligen bifoga ditt CV och personliga brev.
Mer info
Email Mejla Lekolar
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lekolar.se
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Kina och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?