Ekonomiadministratör till Lassila & Tikanoja

Ekonomiadministratör till Lassila & Tikanoja

Ekonomiadministratör till Lassila & Tikanoja

Om tjänsten
I tjänsten som ekonomiadministratör kommer du att ansvara för arbetsorderhantering, förberedelse av bokslutsrapportering, fakturahantering och annan administration relaterat till verksamheten. I gruppen hittar du tre andra duktiga ekonomiadministratörer och tillsammans hjälps ni åt för att stötta varandra och planera och strukturera veckor och månader. Du jobbar nära områdescheferna och fastighetstekniker på fältet.

I din roll som ekonomiadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbetsorderhantering
  • Kontering av leverantörsfakturor, fakturering av arbetsordrar
  • Förarbete inför månadsbokslut
  • Support av kollegor i övrig administration
Tjänsten som ekonomiadministratör är en rekrytering till Lassila & Tikanoja FM AB. Adecco hanterar endast rekryteringsprocessen, anställningskontraktet står Lassila & Tikanoja för.

Om dig
Du har ett starkt sinne för ordning och reda. För att lyckas väl i den här tjänsten låter du ingenting trilla mellan stolarna, även om du behöver lämna och återkomma senare. Utöver det har du en god analytisk förmåga.

Utöver dina personliga egenskaper har du även erfarenhet av ekonomiskt arbete sedan tidigare. Som ekonomiadministratör har du arbetat med det mesta och ingen uppgift har varit för liten och har den någon gång blivit för stor har du sett till att ta hjälp för att komma framåt. Utbildning inom ekonomi, kunskap i IFS och erfarenhet av arbete i tjänsteföretag är meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Administrativ och ekonomisk erfarenhet (rapportering, kontering)
  • God vana av Microsoft Officepaket
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tidigt i processen att komplettera med personlighetsformulär som kommer via mail.

Om Lassila & Tikanoja FM AB
L&T erbjuder skräddarsydda service-koncept för bland annat bostads & kontorsfastigheter, handel och logistik inom både privat och offentlig sektor - alltid med miljön i fokus. Vår servicemodell baserar sig på behovet av fungerande helhetslösningar. Fastighetsdrift och teknisk förvaltning är ett av våra koncept. Som kund till oss kan du fokusera på det som är grundläggande för ditt företag, medan vi tar det övergripande ansvaret för att underhålla din fastighet och dina lokaler.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via Adecco 010 - 173 73 00, alternativt ola.ekehult@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, administratör, ekonomiassistent, ekonomi, assistent, ekonomiadministratör, fakturahantering, kontering, leverantörsreskontra, tidrapportering, tidrapporter, affärssystem, IFS,
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.