C# utvecklare till meningsfullt & utvecklande uppdrag för #fleriidrott

C# utvecklare till meningsfullt & utvecklande uppdrag för #fleriidrott

Vill du tillhöra ett prestigelöst & familjärt bolag med en platt organisation som genomsyras av gemenskap? Vill du dessutom utveckla dina färdigheter och gå hem för dagen med en känsla av att du bidrar till något större? Då ska du läsa mer. Laget.se står i en expansionsfas och stärker nu teamet med en utvecklare. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Laget.se's räkning en utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Laget.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Laget.se's önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Laget.se är i dag en av Sveriges största sajter och används av över 2 miljoner svenskar varje månad. De jobbar dagligen för #fleriidrott och ditt arbete kommer positivt att påverka att fler människor får möjlighet att få fler i idrott.

Hos Laget.se utgår du från centrala lokaler och erbjuds förtroende och mandat från dag ett. Utöver att erbjudas en skräddarsydd introduktion och att få arbeta med talangfulla drivna kollegor får du också:
  • Flexibel arbetstid
  • 4 000 kr i friskvård
  • Kickoff varje år (Spanien/Grekland/Italien)
  • Teknik (dator och telefon) du väljer själv utifrån dina behov med abonnemang
  • Stora utvecklingsmöjligheter
Så här säger din framtida kollega om att arbeta på Laget.se:
"Vi jobbar prestigelöst tillsammans där det är tydligt att alla har som mål att bygga den bästa tjänsten för svensk idrott. Du behöver aldrig vara rädd för att be om hjälp. Vi lär oss saker tillsammans och är bra på att hitta på kul aktiviteter för att göra jobbet ännu roligare!"

Laget.se har stora planer på hur de vill fortsätta driva utvecklingen av digitala verktyg inom svenskt föreningsliv. Med deras vision "Fler i idrott" har de satt målet högt för vad de kan hjälpa gräsrotsidrotten med. Vi söker dig som vill engagera dig i denna produktresa och på riktigt göra positiv impact i människors vardag!

Arbetsuppgifter

Du kommer framför allt att arbeta med nya tekniker som .NET Core i backend och React för frontend.

Största systemet är byggt i ASP.NET MVC och laget.se har också en app för Android och iOS byggd med React Native. För lagring används SQL server & MongoDB och för ordning och struktur använder teamet bland annat Git, Grafana, Kibana, Raygun och Trello.

Som utvecklare hos Laget.se arbetar du tillsammans med teamet i variationsrika dagar och i olika uppgifter, du är drivande till att teamet når i mål samtidigt som du snabbt kan kasta om planeringen utifrån verksamhetens behov och prioriteringar.

Vi söker dig som

Söker ett meningsfullt kod-jobb att långsiktigt växa och utvecklas i!

Vi tror att du har en god plattform att utgå från och har några års erfarenhet av utveckling, det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av digitala produkter och/eller tjänster. Du känner dig hemma med C#, har arbetat med webbtjänster samt med SQL och någon No-SQL databas.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av att bygga tjänsteorienterad arkitektur med meddelandeköer, men inget krav för tjänsten. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos laget.se. Du är av naturen en lagspelare och trivs som bäst i en teamorienterad miljö, du säkerställer leverans med teamet samtidigt som du gillar att ha roligt i vardagen. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete, samtidigt som du gillar effektivitet och att driva arbetet framåt - utan att tumma på kvalitén.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Laget.se är ett växande, lönsamt och värderingsstyrt produktutvecklingsbolag - med ett starkt erbjudande inom media. Laget.se hjälper Sveriges idrottsföreningar att blomstra och förenkla idrottsfamiljers vardag.

De gör det genom att leverera ett i grunden kostnadsfritt och modernt föreningssystem som nyttjar den senaste tekniken och hjälpande tjänster som även möjliggör för föreningar att tjäna pengar. Det görs genom smarta digitala tjänster och genom att föra idrotten närmare varumärken.

När Laget.se gör det ger det fler människor möjlighet att få fler i idrott. https://www.laget.se/
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.