Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Vill du vara med och växa med oss?

Till vårt kontor i Örebro söker vi nu rådgivare/redovisningskonsult

Vi på LRF Konsult är på en spännande utvecklingsresa. För oss är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som både syns och märks. Som rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.

Arbetsbeskrivning

Som rådgivare kommer du att arbeta nära kundens verksamhet. Rollen ger dig möjlighet att jobba med olika branscher och du kommer vara med och stötta bolagens ägare i deras utveckling inom redovisningsområdet.

Du kommer ha en rådgivande roll gentemot kunderna där du bidrar med dina kunskaper i diskussioner kring kundens verksamhet som b.la. skattefrågor, bokslut och deklarationer samt även andra företagsekonomiska frågor som kan uppstå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Löpande redovisning
  • Kvalitetssäkring av rapporter
  • Vara delaktig i upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
  • Ansvara för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Projektleda kunduppdrag
  • Utveckla dina kundrelationer
Erfarenhet

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av redovisning, du har arbetat flera år i din roll och har stor erfarenhet från redovisningsyrket.

Du bör ha med dig en utbildning med inriktning redovisning på högskolenivå samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande.

Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och trivs i nära kundrelationer. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar som vi kan använda vid våra kunddiskussioner. Du kommer att arbeta med befintliga kunder likväl som att finna nya uppdrag och leverera efter uppsatta mål.

Personlig profil

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som vill leverera god kvalitet, bidra till ett motiverat kundteam och tycker att det är viktigt med nöjda kunder.

LRF Konsult tror på frihet under ansvar och du uppmuntras till att utmana dig själv och att utvecklas.

Det är viktigt för oss att du även känner att du har en god balans mellan jobb och det du vill göra på din fritid.

Vi söker dig som är förändringsbenägen, positiv och förtroendeingivande. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och att få ta ett helhetsansvar för dina kunder. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor likväl som du bidrar till ett bra arbetsklimat på kontoret.
Vad erbjuder vi?

På LRF Konsult erbjuder vi dig en bra arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av engagemang, kompetens och affärsmässighet. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt kan vi erbjuda goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Ulrika Goldkuhl på telefon 070-261 15 05.

Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 25 november 2019.
Ansöker gör du via
www.personalpoolen.se/lediga-jobb

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Läs mer om oss på www.lrfkonsult.se