Revisorsassistent till LR Revision Örebro

Revisorsassistent till LR Revision Örebro

Vill du bli auktoriserad revisor på en framtidsbyrå som värdesätter kompetens och engagemang?

Då kan LR vara framtidens arbetsplats för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tror inte att debitering minut för minut är den bästa drivkraften, eller att 60-timmars arbetsveckor ger långsiktig lönsamhet. Goda relationer är istället kärnan i de flesta av våra affärer, vilket skapar en utvecklande arbetsmiljö med nära kundkontakt.

Vårt kontor i Örebro är förhållandevis litet vilket innebär att du erbjuds en stor roll med ett eget ansvar. Du kommer främst att arbeta med små- och medelstora ägarledda bolag i en mängd olika branscher, vilket ger ett varierat och omväxlande arbete. Vårt sätt att arbeta ger dig också stort utrymme att skapa och styra din egen vardag, uppdelat med arbete både hos kunder och på byrån. För att växa och uppnå dina mål kommer du att handledas av kvalificerade revisorer med lång erfarenhet, samt utbildas internt och externt i din egen takt för att så småningom klara kunskapskraven som ställs på en auktoriserad revisor.

Vår bransch är under stor förändring inom både redovisning och revision. Vi vill vara med i framkant och arbetar med de senaste teknikerna och de bästa programleverantörerna. Hos oss erbjuds du möjlighet att engagera dig i framtidsfrågor och delta i vår strävan efter att vara en ledande framtidsbyrå.

VEM ÄR DU?

Du är civilekonom eller har en utbildning som motsvarar Revisorsinspektionens krav för auktorisation.
Erfarenhet inom redovisning och/eller revision är meriterande men inget krav.

Eget driv behövs då vi jobbar i högt tempo och har ett varierat och roligt arbetsinnehåll. Eftersom du kommer att arbeta i nära kontakt med våra kunder ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och stor servicekänsla. Då du kommer att arbeta en del ute hos våra kunder är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN

Urval sker löpande så mejla in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att träffa dig!
Mer info
Kontaktperson Jens Forneng
Telefon 0709964811
Email Mejla Jens Forneng
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lr-orebro.se
Sista ansökningsdag 5 jan (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mitten av Sverige finns vi med kontor beläget i Örebro, och vi är som de flesta av våra kunder – hårt arbetande småföretagare. Som revisor, rådgivare och bollplank träffar vi olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet som alla våra kunder har glädje av.

Genom att vi är en del av LR Revision & Redovisning med 70 lokalkontor runt om i Sverige, har vi ett nätverk av revisorer, redovisningskonsulter och skatteexperter som ger oss tillgång till specialistkompetens, utbildning och ett internationellt nätverk. På detta sätt ger vi våra kunder det bästa av två världar, den personliga lilla byrån men med stora resurser att lösa komplicerade problemställningar.