VVS-Ingenjör / Teknisk innesäljare till LK Maxitherm i Örebro

VVS-Ingenjör / Teknisk innesäljare till LK Maxitherm i Örebro

LK Maxitherm söker en medarbetare som VVS-ingenjör/teknisk innesäljare VVS till Maxitherm. Hos oss får du chansen att omsätta ditt teknikintresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Din nya roll

En stor del av arbetet som VVS-ingenjör/teknisk innesäljare består av att rita och projektera kulvertsystem. Du ger dessutom tekniskt stöd till våra kunder såsom VVS-grossister, VVS-konsulter och rörinstallatörer. Arbetet är varierande och de som kontaktar oss för teknisk support kan vara allt från specialister inom VVS-området till privatpersoner som behöver hjälp med en installation.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Rita och projektera kulvertsystem
  • Skriva och ta emot order och offerter
  • Göra värmeberäkningar
  • Ta fram förslag på material
  • Ge teknisk support till kunder
  • Hålla utbildningar
Vem söker vi?

Har du ett stort intresse för teknik, en god social förmåga och en vilja att utvecklas - då är rollen som tekniskt innesäljare jobbet för dig! Det är meriterande om du är VVS-ingenjör, har arbetslivserfarenhet från VVS-branschen, teknisk utbildning eller kunskap i AutoCAD.

Du kommunicerar väl på svenska och behärskar engelska i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper och engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Vi ser till exempel gärna att du är en driven person som är lösningsorienterad och tar egna initiativ.

Vad erbjuder vi dig?

Sedan 2022 är Maxitherm en del av LK och stärker sin konkurrenskraft med en bredare produktportfölj. LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.

Din ansökan

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 10 juni. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du kan även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Mikael Norgren, 019-27 12 04 eller mikael.norgren@maxitherm.se

Om LK

För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Maxitherm startades redan 1942 i Stockholm med att isolera kulvertledningar. Under 60- och 70-talen utvidgades verksamheten med förisolerade kulvertrör i PEX. Idag är vi en av de ledande inom branschen och har marknadens bredaste sortiment när det gäller flexibla kulvertsystem. Inom Maxitherm arbetar vi kontinuerligt med kvalitetssäkring. Våra kulvertar tillverkas under kvalitets- och miljöcertifiering enligt ISO 9001/14001.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.