Nu söker vi en Ekonom!

Nu söker vi en Ekonom!

LG Söderberg fastigheter AB, är ett familjeföretag som funnits i drygt 30 år som bygger och förvaltar fastigheter belägna i Örebro. Vi äger och förvaltar lägenheter, butiker, kontor, industri och lager. Vi är idag 23 anställda och vi förvaltar cirka 1000 lägenheter samt 70 000 kvm lokal och vi har även ca 300 lägenheter under produktion som ska tillträda under hösten 2022. Omsättningen 22/23 kommer uppgå till cirka 150 mnkr fördelat på 9 bolag. Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Ta då chansen och sök tjänsten som ekonom hos LG Söderberg Fastigheter!

Om tjänsten

Som ekonom är du en nyckelperson som arbetar, både självständigt och i samverkan med övriga kollegor och med våra samarbetspartners och kunder. I tjänsten som ekonom har du helhetsansvaret för företagets redovisning. Detta innebär att du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning enligt K3, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra och redovisning av skatt och moms. Du kommer ha övergripande ansvar för ca hälften av bolagen samt vara direkt underställd vd. Du arbetar med flera olika moment som inkluderar rapporter; månads- kvartals- och årsbokslut, moms och skatteredovisning. Vi arbetar i systemen Fortnox, Hogia fastighet PRO och Wolter-Kluwer.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som ekonom och som är trygg i din yrkesroll. Du har en relevant ekonomisk utbildning och har du dessutom erfarenhet av fastighetsbranschen och av att arbeta i K3 miljö samt med fastighetsmoms är det meriterande. För att trivas i rollen som ekonom på LG Söderberg Fastigheter är du som person samvetsgrann och har en god struktur i ditt arbete. För att lyckas och trivas i rollen som ekonom är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande tjänst på LG Söderberg Fastigheter. Företaget har en bra ekonomisk tillväxt och ett stabilt resultat är viktigt för att klara framtida återinvesteringar och underhåll. Det ska göras genom att bygga och förvalta hus på ett hållbart sätt, arbeta för smarta energilösningar, miljövänliga byggnadsmaterial, friskvård och socialt arbete. Företaget är medlem i Byggföretagen samt Fastighetsägarna Sverige.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering har LG Söderberg Fastigheter valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är 21 augusti 2022. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Oscar Söderberg, 070-422 60 90 alt. oscar@soderberg.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se