Sökes; Mattesnille och teknisk nörd som gillar idrott!

Sökes; Mattesnille och teknisk nörd som gillar idrott!

LBS Kreativa gymnasium i Örebro slår upp sina portar inför läsåret 18/19! Skolan ligger centralt belägen i nyrenoverade lokaler. Vi bedriver gymnasieutbildning inom medier och kreativa områden och startar utbildning inom, Spelgrafik (ES), Grafisk Design (ES), Kreativ kommunikation (ES), Spelutveckling (TE) och Systemutveckling (TE). LBS Örebro är den 16:e gymnasieskolan inom LBS Kreativa gymnasiet. Vi söker nu dig som vill bara med att bygga upp vår verksamhet i Örebro.

Sökes; Mattesnille och teknisk nörd som gillar idrott!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få bidra till att utveckla vår skola och forma din undervisning utifrån LBS värderingar och kultur. Söket till LBS i Örebro har gått över förväntan och vi planerar för tre klasser under första året. Det är med andra ord en spännande resa som ska göras där vi nu behöver dig för att hjälpa oss att förverkliga våra pedagogiska idéer. Självklart omfattas din anställning på LBS - Kreativa gymnasiet av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ditt uppdrag

Vi söker gymnasielärare som vågar tänka utanför ramarna och pedagogiskt utmana både sig själv, kollegor och elever och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och vad läraruppdraget innebär. Du är legitimerad lärare i matematik, teknik och/eller idrott. Har du kompetens att undervisa i alla tre ämnen erbjuder vi en tjänst på 100%. Är du nyfiken på att arbeta med oss i ett eller två av ämnena finns även den möjligheten, dock till en lägre omfattning.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning såvida du uppfyller skollagens krav på legitimation. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Omfattningen på tjänsten beror på vilken ämneskombination du som sökande har. Då urval och intervjuer sker löpande, ser vi gärna att du gör din ansökan omgående, dock senast 30 juni. Vi prioriterar lärarbehörighet!

Har du frågor, kontakta gärna rektor Lovisa Sundh Isacson på mail; lovisa.sundhisacson@lbs.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBS - Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS - Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.