Nätplanerare till KumBro Stadsnät

Nätplanerare till KumBro Stadsnät

Är du en analytisk tekniker med förmåga att lyfta blicken? Bra! Vi söker flera nätplanerare till KumBro Stadsnät i Örebro.

Som nätplanerare på KumBro får du en självständig roll med många kontaktytor. KumBro ligger i framkant när det gäller att anpassa sin affär till framtidens behov och är stora på den lokala marknaden. Du får stora möjligheter att vara med och påverka den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du till en platt organisation där vi bryr oss om varandra och har en positiv atmosfär.

Du erbjuds möjligheten att arbeta i nya fräscha lokaler vid Behrn Arena, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att hantera fiberaffären, planera stamnätets komplettering och utbyggnad samt vara driftstöd inom KumBro. Det ingår även ett strategiskt arbete för risk- och krishantering inklusive kontinuitetsplanering. Nätplaneraren är strategiskt och operativt ansvarig för att hantera driften av fibernäten utifrån KumBros fastställda riktlinjer och företagets intentioner. Nätplaneraren ska agera proaktivt både vad gäller riskbedömningar och underhåll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantering av nätaffärer till nationella och lokala operatörer inklusive kalkyler, offerter, avtal, faktureringsunderlag
  • Planera utbyggnad av fibernätet på en strategisk nivå
  • Förvalta befintligt nät och hantera kabelskador och dess åtgärdande. Planera underhåll och reparation av nät. Planering och framtagande av underlag vid större kabelomläggningar samt ta fram arbetshandlingar
  • Framtagande av statistikunderlag
  • Delta i möten och företräda KumBro i möten med externa parter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får vara en del av ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor inom energi och teknisk försörjning. Syftet är att vara en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen genom att arbeta med framtidsfrågor i samhället på ett modernt och affärsdrivet sätt.

VEM ÄR DU?

Du har relevant teknisk utbildning och/eller erfarenhet från ledningsägare som t ex el-, VA-, eller telecom. Det är meriterande med erfarenhet av fiberinfrastruktur.

Då du kommer ha många kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Teknik & Ingenjör, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech