Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Vi söker nu en driven och noggrann redovisningsekonom till Kopparbergs Bryggeri. Här får du möjligheten att med ditt engagemang fortsätta utvecklas i rollen som redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor!

Dina arbetsuppgifter hos oss
Som redovisningsekonom hos oss kommer du till stor del arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett härligt gäng på sju kollegor. I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för att samla in underlag och sammanställa ekonomiska rapporter samt ansvarar för den löpande bokföringen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att utgöras av arbete med löpande redovisning, moms- och skatteredovisning och likviditetsfrågor. Du är aktiv i bokslutsarbetet med redovisningsuppgifter, avstämningar och rapportering och du kommer vara en del av koncernredovisningsarbetet. Du ska även finnas behjälplig till företagets revisorer vid revisionstillfällen och ha kontakt med olika slags myndigheter. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta för att driva interna rutiner och processer framåt. 

Vem söker vi?
 Att arbeta som redovisningsekonom är att tidvis kunna ha högt tempo och samtidigt hålla alla bollar i luften, vilket är det som gör vårt arbete givande. Vi söker därför dig som är noggrann, flexibel och har ett stort ansvarstagande samtidigt som du är nyfiken på att hitta nya lösningar och vägar i ditt arbete.
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi. Du har bred erfarenhet av redovisning och flera års praktisk erfarenhet av redovisning i noterad miljö. Vidare är du systemvan och besitter goda kunskaper inom Excel och Officepaketet. Rollen kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang samt drivs av analys- samt förbättringsarbete. 

Vi erbjuder dig en självgående roll med möjlighet att arbeta vid vårt huvudkontor i Kopparberg, på vår lokala site i Örebro och hemifrån. Det som passar just dig bäst!

Vill du bli en av oss på Kopparbergs Bryggeri? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar med OnePartnerGroup, frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Susanne Johansson 076-134 49 00.  Intervjuer samt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 2 december.
 
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.kopparbergs.com
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se