Sökes drivna säljkonsulter för Aktiv Skola till en fantastisk gemenskap!

Sökes drivna säljkonsulter för Aktiv Skola till en fantastisk gemenskap!

Driftig, pratglad och en stor mängd positiv energi. Gillar att jobba efter uppsatta mål, och har lätt att kommunicera. Har jag precis beskrivit dig? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu säljkonsulter till vårt team på Aktiv Skola. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra, samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart. Du har en lön som består av både en fast och en rörlig del; en fast grundlön plus provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb som säljkonsult på Aktiv Skola innebär att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att söka sponsring till att finansiera Aktiv Skolas arbete för skolan.

Vi säljkonsulter på Aktiv Skola är ett team som brinner för vårt jobb och för att förbättra skolan, och därmed bidra till att öka medvetenheten kring ämnen som grooming, hälsa, ohälsa, mobbning, droger och miljö. Tyvärr kommer dessa frågor ofta i skymundan på grund av ekonomiska prioriteringar, och därför har vi på Aktiv Skola sakkunniga på varje område och kan kostnadsfritt erbjuda kunskap och utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

Stiftelsen Aktiv Skola anser att det är dags att ta ett ordentligt grepp om skolfrågorna ur ett föräldra- och elevperspektiv. Vill du veta mer om Stiftelsen Aktiv Skola så kan du kan läsa mer på: www.aktivskola.org

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 27 jan (43 dagar kvar)