Säljare för Nattvandrarna - höj tryggheten i samhället!

Säljare för Nattvandrarna - höj tryggheten i samhället!

Välkommen till Sveriges mest unika försäljningsjobb. Med 30 års erfarenhet har Koncepta två fokus: att erbjuda Örebros vassaste säljkår, samt att för våra medarbetare ha en arbetsmiljö i toppklass.

Unikt hur?, tänker du då. Som säljare hos Koncepta jobbar vi inte med sedvanlig produkt- eller tjänsteförsäljning, utan vi utbildas i att ta försäljningen ett steg längre. Vi säljer in ett mål, en dröm, en vision - en vision om ett bättre samhälle genom våra organisationers verksamhet, vilket ger ett helt annat djup och en mening med vår försäljning. Förutom att du får utvecklas som säljare och ta ditt jobb till en annan nivå, genom rätt utbildning och kontinuerlig coachning, så får man hos oss jobba i en medarbetarfokuserad arbetsmiljö. Alla våra säljare har naturligtvis egna kontorsrum, men det är även stort fokus på den sociala arbetsmiljön. Mycket gemenskap och aktiviteter, acceptans för olikheter, och nära till skratt - kolla bara in videon om hur vi har det på jobbet. Och naturligtvis; man kan inte bygga den bästa säljkåren utan bra förmåner. Hög grundlön är en självklarhet, men även attraktiva provisionsmodeller tillsammans med ett belöningssystem där man kan påverka sina arbetstider. Summerat blir det exakt våra tre ledord: trivsel, glädje och kompetens.

Det vi letar efter just nu, är att komplettera vår säljkår med ytterligare en eller två säljkonsulter. Sökes dig som har en vilja och ett driv i både att lyckas och i att nå mål, men även i att skapa förändring i samhället via en av våra organisationer. Jobbet kräver en hög kommunikationsförmåga, vilket gör att mycket god svenska i både tal och skrift är ett krav, men även ett mod och en vilja att utmanas i sitt jobb. Meriterande ses arbetserfarenhet från försäljning och/ eller telefonförsäljning.

Som säljkonsult på vårt säljteam för Nattvandrarna kontaktar du företag via telefon för att värva medlemmar till Riksnätverket Nattvandrare i Sverige, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar organisationens verksamhet. Riksnätverket är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation, där syftet är att vuxna förebilder skall finnas som en trygghet ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger all sorts kriminalitet, som till exempel skadegörelse, våld och drogmissbruk. Vill du veta mer kan du gå in på hemsidan www.nattvandrarna.se

Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstider måndag till fredag klockan 08.00-16.30, och är en tillsvidareanställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Video om hur det är att jobba hos oss hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=87skRYCwdw0

Intervjuer och anställning sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (38 dagar kvar)