Säljkonsulter till Nattvandrarna - var med och höj tryggheten i samhället!

Säljkonsulter till Nattvandrarna - var med och höj tryggheten i samhället!

Är du nyfiken på försäljning, men har aldrig vågat ta klivet dit? Vill du göra något helt nytt, eller jobbar du redan idag med försäljning, men känner att det är något som fattas?

Vi jobbar med försäljning men på ett helt unikt sätt. Samtidigt som vi säljer, så får vi vara med och göra skillnad för andra och i samhället, vilket ger ett helt annat djup och en större mening till försäljningen. Om du beskriver dig själv som en modig person, som vågar visa din personlighet, som är pratglad, duktigt på att skapa relationer, samt med en gnutta tävlingsinstinkt, läs då vidare, för då har vi ditt drömjobb.

Vi söker nu säljkonsulter till vårt säljteam på Nattvandrarna. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren och gemenskap verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap. Du har en lön som består av både en fast och en rörlig del; en fast grundlön plus provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka både din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet som säljkonsult på Nattvandrarna är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att värva medlemmar till Nattvandrarna, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar organisationens verksamhet.

Vi säljkonsulter på Nattvandrarna är ett team som brinner för vårt jobb och för att öka tryggheten ute på kvällar och nätter. Nattvandrare i Sverige Riksnätverket, som vi ringer för, är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar runt omkring i Sverige. Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk. Nattvandrarna finns ute kvällar och nätter på fredagar och lördagar samt på festivaler och högriskhelger. Dessa volontärer är vuxna över 25 år som är goda förebilder för unga. Målet är att finnas till hands för att kunna sätta gränser, skapa trygghet och ge stöd och hjälp när det behövs. Alla nattvandrare bär den lätt igenkännliga gula jackan när de är i tjänst.

Du kan läsa mer om Nattvandrarna på: www.nattvandrarna.se.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (32 dagar kvar)