Säljkonsulter till Giving People - var med och hjälp fattiga barnfamiljer!

Säljkonsulter till Giving People - var med och hjälp fattiga barnfamiljer!

Är du nyfiken på försäljning, men har aldrig vågat ta klivet dit? Vill du göra något helt nytt, eller jobbar du redan idag med försäljning, men känner att det är något som fattas?

Vi jobbar med försäljning men på ett helt unikt sätt. Samtidigt som vi säljer, så får vi vara med och göra skillnad för andra och i samhället, vilket ger ett helt annat djup och en större mening till försäljningen. Om du beskriver dig själv som en modig person, som vågar visa din personlighet, som är pratglad, duktigt på att skapa relationer, samt med en gnutta tävlingsinstinkt, läs då vidare, för då har vi ditt drömjobb.

Vi söker nu säljkonsulter till vårt säljteam för Giving People. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock krav.

Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren och gemenskap i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap. Du har en lön som består av både en fast grundlön samt provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka både din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Jobbet som säljkonsult för Giving People är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att värva medlemmar till Giving People, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar organisationens verksamhet.

Vi säljkonsulter för Giving People är ett team som brinner för vårt jobb och för att samtidigt motverka den barnfattigdom och ekonomiska utsatthet som finns i Sverige. Giving People, som vi ringer för, är en hjälporganisation vars vision är att inget barn i Sverige skall leva i utanförskap eller fattigdom. Målgruppen är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom, och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. Giving People arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter.

Vill du veta mer om organisationen så kan du besöka hemsidan: www.givingpeople.se.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställning sker löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (26 dagar kvar)