Säljkonsulter till Aktiv Skola - var med och gör skillnad för skolan!

Säljkonsulter till Aktiv Skola - var med och gör skillnad för skolan!

Är du nyfiken på försäljning, men har aldrig vågat ta klivet dit? Vill du göra något helt nytt, eller jobbar du redan idag med försäljning, men känner att det är något som fattas?

Vi jobbar med försäljning men på ett helt unikt sätt. Samtidigt som vi säljer, så får vi vara med och göra skillnad för andra och i samhället, vilket ger ett helt annat djup och en större mening till försäljningen. Om du beskriver dig själv som en modig person, som vågar visa din personlighet, som är pratglad, duktigt på att skapa relationer, samt med en gnutta tävlingsinstinkt, läs då vidare, för då har vi ditt drömjobb.

Vi söker nu säljkonsulter till vårt säljteam för Aktiv Skola. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock krav.

Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren och gemenskap i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap. Du har en lön som består av både en fast grundlön samt provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka både din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Jobbet som säljkonsult för Aktiv Skola är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att söka sponsring till att finansiera Stiftelsen Aktiv Skolas arbete för skolan.

Vi säljkonsulter för Aktiv Skola är ett team som brinner för vårt jobb och för att förbättra skolan, och därmed bidra till att öka medvetenheten kring ämnen som grooming, hälsa, ohälsa, mobbning, droger och miljö i skolan. Tyvärr kommer dessa frågor ofta i skymundan på grund av ekonomiska prioriteringar, och därför har vi på Aktiv Skola sakkunniga på varje område och kan kostnadsfritt erbjuda kunskap och utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor. Stiftelsen Aktiv Skola anser att det är dags att ta ett ordentligt grepp om skolfrågorna ur ett föräldra- och elevperspektiv. Vill du veta mer om Stiftelsen Aktiv Skola så kan du kan läsa mer på: www.aktivskola.org

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställning sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (27 dagar kvar)