Är du vår nästa säljkonsult till Småföretagarnas Medlemstjänst?

Koncepta · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Om dig
Är du en driven person med gott självförtroende och en stor mängd av positiv energi? Tycker du om att jobba efter uppsatta mål, och är dessutom pratglad och har lätt att kommunicera?

Då är det dig vi söker!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och flytande svenska dock ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb som säljkonsult är att via telefon ringa och kontakta företag för att värva medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund.

Småföretagarnas Riksförbund har skapats och drivs av småföretagare. Att vara företagare är för många ett kall och en livsstil, och det finns fortsatt mycket att uträtta för att skapa ett företagsklimat i världsklass. Småföretagarnas Riksförbund företräder 30 000 småföretag, och arbetet som bedrivs av styrelsemedlemmarna , är själva aktiva företagare. Vill du veta mer om Småföretagarnas Riksförbund så kan du läsa mer på: http://www.smaforetagarna.eu/

Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro, där även dina kollegor och chefer sitter. Vi jobbar tillsammans för att skapa en inspirerande miljö där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart.

Lön
Vi erbjuder en arbetsplats där medarbetaren är i fokus. Du har en fast lön på 19 505 kr med en attraktiv provisionsmodell, som gör att du kan påverka din lön och arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och ett eget kontorsrum.

Anställningsvillkor
Arbetet sker dagtid måndag till fredag kl. 08.00-16.30, och vi kontaktar enbart företag. Anställningen är en visstidsanställning på heltid i 6 månader, som kan övergå till en tillsvidareanställning. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Vilka är vi?
Vi på Småföretagarnas Medlemstjänst är ett team som brinner för vårt jobb, och kan ge dig möjlighet till utveckling både på ett personligt och karriärmässigt plan. Att må bra och ha roligt på jobbet tycker vi är det allra viktigaste, och det leder ju också till goda resultat och bra försäljning. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och platser tillsätts löpande.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget