Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Säljkonsulter till ett fantastiskt team på Småföretagarnas Medlemstjänst

Säljkonsulter till ett fantastiskt team på Småföretagarnas Medlemstjänst

Om dig

Är du en driven person med gott självförtroende och en stor mängd av positiv energi? Tycker du om att jobba efter uppsatta mål, och är dessutom pratglad och har lätt att kommunicera?

Då är det dig vi söker!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och flytande svenska dock ett krav.

Vad erbjuder vi?

Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i
Örebro, där även dina kollegor och chefer sitter. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart. Du har en fast grundlön plus en attraktiv provisionsmodell, som gör att du kan påverka din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30.

Dina arbetsuppgifter

Ditt jobb som säljkonsult på Småföretagarnas Medlemstjänst är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att värva medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund.

Vi säljkonsulter på Småföretagarnas Medlemstjänst är ett team som brinner för vårt jobb och för ett bättre företagsklimat för småföretagare i Sverige. Småföretagarnas Riksförbund, som vi ringer för, är en organisation som har skapats för och drivs av småföretagare. Att vara företagare är för många ett kall och en livsstil, och det finns fortsatt mycket att uträtta för att skapa ett företagsklimat i världsklass. Småföretagarnas Riksförbund företräder 30 000 småföretag, och arbetet som bedrivs av styrelsemedlemmarna, är själva aktiva företagare. Vill du veta mer om Småföretagarnas Riksförbund så kan du läsa mer på: www.smaforetagarna.eu

Om anställningsvillkoren

Anställningen är en visstidsanställning på heltid i 6 månader, som kan övergå till en tillsvidareanställning. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och platser tillsätts löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.medlemstjanst.se
Sista ansökningsdag 8 mars (48 dagar kvar)