Sökes drivna säljkonsulter för Småföretagarnas Riksförbund till en fantastisk gemenskap!

Sökes drivna säljkonsulter för Småföretagarnas Riksförbund till en fantastisk gemenskap!

Driftig, pratglad och en stor mängd positiv energi. Gillar att jobba efter uppsatta mål, och har lätt att kommunicera. Har jag precis beskrivit dig? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu säljkonsulter till vårt team på Småföretagarnas Medlemstjänst. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra, samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart. Du har en lön som består av både en fast och en rörlig del; en fast grundlön plus provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb som säljkonsult på Småföretagarnas Medlemstjänst är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att värva medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund.

Vi säljkonsulter på Småföretagarnas Medlemstjänst är ett team som brinner för vårt jobb och för ett bättre företagsklimat för småföretagare i Sverige. Småföretagarnas Riksförbund, som vi ringer för, är en organisation som har skapats för och drivs av småföretagare. Att vara företagare är för många ett kall och en livsstil, och det finns fortsatt mycket att uträtta för att skapa ett företagsklimat i världsklass. Småföretagarnas Riksförbund företräder 30 000 småföretag, och arbetet som bedrivs av styrelsemedlemmarna, är själva aktiva företagare. Vill du veta mer om Småföretagarnas Riksförbund så kan du läsa mer på: www.smaforetagarna.eu

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.medlemstjanst.se
Sista ansökningsdag 6 dec (46 dagar kvar)