Sökes drivna säljkonsulter för Nattvandrarna till en fantastisk gemenskap!

Sökes drivna säljkonsulter för Nattvandrarna till en fantastisk gemenskap!

Driftig, pratglad och en stor mängd positiv energi. Gillar att jobba efter uppsatta mål, och har lätt att kommunicera. Har jag precis beskrivit dig? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu säljkonsulter till vårt team på Nattvandrarna. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning, utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. All utbildning och coachning du behöver får du av oss. Då jobbet innebär daglig kontakt med företagare via telefon och e-post, så är god kommunikationsförmåga och mycket god svenska dock ett krav.

Vad erbjuder vi?
Du får ett eget kontorsrum i våra fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Vi har en jättefin arbetsmiljö, där vi jobbar tillsammans för att skapa trivsel och god stämning i teamet, och där vi motiverar varandra till att uppnå goda resultat. Hos oss är medarbetaren verkligen i fokus. Vi är en blandning av människor som ser till att ha det så roligt som möjligt under vår arbetstid, vi stöttar varandra, samtidigt som vi fokuserar på att lyckas med vår försäljning. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med högt i tak, där humor och glädje prioriteras. Om du är intresserad av att veta mer om oss, kolla gärna på våra filmer där du möter några av våra medarbetare.

Oavsett förkunskaper eller bakgrund så förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart. Du har en lön som består av både en fast och en rörlig del; en fast grundlön plus provision. Vi använder oss av attraktiva provisionsmodeller, som gör att du kan påverka din lön och din arbetstid. Andra förmåner är tex. friskvårdsbidrag, och arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-16.30. Vi har självklart även kollektivavtal med Unionen.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb som säljkonsult på Nattvandrarna är att via telefon ringa och kontakta företag (ej privatpersoner) för att värva medlemmar, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar Nattvandrarnas verksamhet.

Vi säljkonsulter på Nattvandrarna är ett team som brinner för vårt jobb och för att öka tryggheten ute på kvällar och nätter. Nattvandrare i Sverige Riksnätverket, som vi ringer för, är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar runt omkring i Sverige. Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk. Nattvandrarna finns ute kvällar och nätter, på fredagar och lördagar samt på festivaler och högriskhelger. Dessa volontärer är vuxna över 25 år som är goda förebilder för unga. Målet är att finnas till hands för att kunna sätta gränser, skapa trygghet och ge stöd och hjälp när det behövs. Alla nattvandrare bär den lätt igenkännliga gula jackan när de är i tjänst.

Du kan läsa mer om Nattvandrarna på: www.nattvandrarna.se.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning, som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning.

Låter detta som något för dig? I så fall ska du inte tveka att kontakta mig, nina.neste@koncepta.se. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Mer info
Telefon 0200-211 711
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 6 dec (51 dagar kvar)