Redovisningsekonom till Kommuninvest i Örebro

Redovisningsekonom till Kommuninvest i Örebro

Erfaren redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag på Kommuninvest i Örebro

Vill du bidra till att sänka svenska kommuners lånekostnader?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av löpande redovisning och som är tillgänglig senast i början av december. Uppdraget kommer att pågå till slutet av augusti 2020 och kan komma att övergå i anställning hos Kommuninvest.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en möjlighet att som konsult arbeta på en arbetsplats som tycker det är viktigt att man som medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Kommuninvests medarbetare är kompetenta och utvecklingsinriktade och uppmuntras till intern rörlighet.

För rätt person kan detta konsultuppdrag övergå i anställning hos Kommuninvest.

Kommuninvest bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. På Kommuninvest finns det drygt 100 personer som tror på det de gör, har en balansomslutning på över 450 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Budget och budgetuppföljning
  • Prognoser
  • Avstämning av balanskonton
  • Koncernelimineringar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör redovisningsgruppen som består av fyra medarbetare där hälften arbetar med finansiell redovisning och hälften arbetar med traditionell redovisning. Gruppen ingår i ekonomiavdelningen som har 22 medarbetare.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flerårig erfarenhet av löpande redovisning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du visar engagemang och bidrar med din kunskap för att nå gruppmål och serva hela organisationen. Utöver detta ser vi gärna att du motiveras av att arbeta i en ständigt föränderlig verksamhet och att du inte räds åt att ta dig an nya utmaningar.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/